Mała punk

Temat: Grill
Nie odróżniam sosu od dipu, ale z marynatą wiedziałem o co chodzi bo sam ją wiele razy robiłem. Najłatwiej jest kupić sos meksykański lub pikantny do hamburgerów. Odradzam łagodne sosy bo do grilla nie pasują. Jak robiłem własny sos to przeważnie mieszałem sos włoski (taki rzadki i przeźroczysty) z ketchupem i przyprawami ale jakoś i tak wolałem meksykanina ze supermarketu. Dym? Mięso traci smak, robi się wysuszone i czasami może zalatywać sadzą, dla mnie nie jest to plus a grilla staram się rozpalić takim węglem by było go jak najmniej. (do rozpalenia użyj kartonu i drzazgi, kupując specjalne rozpałki...
Źródło: all4men.nazwa.pl/forum/viewtopic.php?t=974



  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • conclusum.xlx.pl
  • Szablon by Sliffka (© Mała punk)